M-am născut în 1973 în suburbia orașului Chișinău în familia unor intelectuali români. Mama a fost toată viața profesoară de biologie, iar tata și-a început cariera ca lector universitar, apoi a fost profesor de chimie și director de școală. 

        Sunt medic stomatolog, în 1996 am absolvit Universitatea de stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Facultatea de Stomatologie, din Chişinău, iar apoi m-am specializat în implantologie dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

        Din 2003 am venit în Galați, activând în domeniul stomatologic. Inițial am fost doar angajat, iar apoi am întemeiat o societate proprie, am creat o echipa minunată, unde lucrez și în prezent. 

        Anul trecut am decis să mă alătur unui partid care promovează valorile ce mă definesc – familia, națiunea, credința creștină și libertatea. Astfel, am candidat din partea AUR la Consiliul Județean Galați și apoi la Camera Deputaților – și, iată, am fost ales reprezentant al gălățenilor în forul legislativ.

        Sunt în politica deoarece politica este un instrument cu care putem schimba lumea în bine.  Îmi doresc să contribui la bunăstarea românilor, în general, și a gălățenilor, în mod particular, la păstrarea și valorificarea patrimoniului național economic, social și spiritual.

        Îmi doresc o Românie puternică, bogată și respectată pe plan internațional. Și, desigur, îmi doresc revenirea Basarabiei la patria mamă, România.